strollers swim in the bed



Reblogged from pchandameyo
Reblogged from staceythinx

staceythinx:

Spectacular images of lava by Bruce Omori

Reblogged from cjwho

cjwho:

The House of the Infinite, Cádiz, Spain by Alberto Campo Baeza | via

On a marvelous place like a piece of earthly paradise, at Cádiz, we have built an infinite plane facing the infinite sea, the most radical house we have ever made. At the very edge of the waters of the Atlantic Ocean, where the sea unites the new and the old continent, emerges a stone platform. At the place where all the ships from the Mediterranean used to pass and still pass by as they head off into the Atlantic.

There we have erected a house as if it were a jetty facing out to sea. A house that is a podium crowned by an upper horizontal plane. On this resoundingly horizontal plane, bare and denuded, we face out to the distant horizon traced by the sea where the sun goes down. A horizontal plane on high built in stone, Roman travertine, as if it were sand, an infinite plane facing the infinite sea. Nothing more and nothing less.

To materialize this elevated horizontal plane, which is the main living room of the house, we built a large box with 20 meters of frontage and 36 meters deep. And under those first 12 meters we excavated two floors in the solid rock to develop the whole living space.

Photography: Javier Callejas Sevilla

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Reblogged from owlsday
owlsday:

Siberian Eagle Owl

owlsday:

Siberian Eagle Owl

Reblogged from sadisticgrandma

(Source: sadisticgrandma, via rurinacci)

Reblogged from meroncholinista
na9are:

1時間4コマ会 お題「幽霊」

na9are:

1時間4コマ会 お題「幽霊」

(Source: meroncholinista, via rurinacci)

Reblogged from vurtual

(Source: 500px.com, via rurinacci)

Reblogged from cjwho

cjwho:

Casa Till, Chile by WMR Arquitectos | via

Architects Felipe Wedeles, Jorge Manieu and Macarena Rabat, founders of WMR, set out to create a stylish, yet simple home inspired by the previous works of their architectural firm. WMR’s German clients wished to design the building so as not to disturb the natural skyline, or even be visible from the road. The result is a long and low single story wooden construction. It’s hard angles and straight lines create a striking contrast to the voluptuous landscape, but the building remains dwarfed by the mountainous terrain. The extended roof shelters a huge, gravity defying sun terrace partially built on stilts and overhanging the cliff edge. By using locally sourced Pine wood as the main building material, highly skilled local labor for the dangerous construction, and solar panels to provide electricity, the ecological footprint of Casa Till is as small as it’s spare silhouette.

The overall character of the home is found in it’s clean, taut lines, and the feeling of spaciousness WMR created in the relatively low square footage. The open floor plan employs a system of sliding walls, allowing for flexible room sizes and privacy levels. A large bank of floor to ceiling windows allow the enormity of the environment to create a feeling of space, and enrich the living areas with ever changing hues of the sea’s panorama, as a contrast to the light earthy tones of the interior.

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Reblogged from lilitanztravels
lilitanztravels:

flight of the shadow

lilitanztravels:

flight of the shadow

(via zosia24)

Reblogged from daily-meme